De nigella is een heel klein zaadje van intense zwarte kleur en zonder geur.
Gebruik van nigellazaad in de keuken:
De nigellazaden worden heel of geplet aan het einde van de kooktijd gestrooid, om geroosterde groenten, vis, gegrild vlees of rijst op smaak te brengen. Ze zijn ook perfect om koude sauzen zoals mayonaise of yoghurtsaus te verfraaien.
De voordelen van nigellazaad:
Spijsverteringsbevorderend, carminatief, antispasmodisch, anthelmintisch…
Andere verpakkingen BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA biedt u een complete witte sesamzaad aan, die gemakkelijk te verwerken is in uw hartige of zoete bereidingen, voor het maken van uw speciale broden of voor oosterse gebak...
Referentie:16901
Rijk aan vezels en een bron van eiwitten, zijn deze zonnebloempitten perfect op uw broden en gebak, om uw salades, vullingen en omeletten mee te verrijken! We zijn zeer trots om samen te werken met een coöperatie uit het zuiden van Frankrijk voor deze variëteit aan zaden! Deze komen uit Anjou en Occitanie. Verpakking van 200 gr.
Referentie: EPI008
Op voorraad: 32
Energie: 489 kcal / 2044 KJ
Vezels: 28,3 g
Eiwit: 22,4 g
Andere verpakkingen BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg -
De Gepelde Boekweitkorrel VIJAYA maakt deel uit van ons assortiment lokale producten. Van nature glutenvrij, rijk aan eiwitten, vitamines en mineralen, zal dit kleine zaadje, afkomstig van een plant uit de familie van de polygonaceae, zowel hartige als zoete gerechten verrijken met een subtiele nootachtige smaak...
Referentie:22231